Sähkötyöt yksityisille ja yrityksille Turussa, Liedossa ja lähikunnissa

SSK-Asennus Oy toteuttaa monipuoliset sähköalan työt turvallisesti ja luotettavasti Turun seudulla (lupa nro. 8538/52/2012). Meillä on S2-sähköurakointioikeudet ja toteutamme uudisrakennuskohteissa sähköurakoinnit aina kerrostaloista kesämökkeihin, saneerauksia teemme yksityisten ja yritysten tarpeisiin. Myös sähkötarvikemyynti kuuluu toimenkuvaamme - saat helposti kaiken sähkötöihin liittyvän yhden yrityksen alta!

Sähkötyöt yksityisille

Olemme erikoistuneet omakotitalojen sähköasennuksiin ja sähköurakoihin. Esimerkiksi omakotitalon sähköurakoinnissa aloitetaan sähkösuunnittelu jo talon suunnitteluvaiheessa, minkä ansiosta kaikki pistorasiat ja valot löytävät paikkansa juuri sinne, missä ne ovat optimaalisimmat ja toimivimmat. Palvelemme myös kattavasti kaiken­laisissa sähköasennusten muutos- ja korjaus­töissä.

Sähkötyöt yrityksille

Sähkötyöt kannattaa jättää aina alan ammattilaisen käsiin, oli kyse sitten omakotiasujan tai yrityksen sähköurakan tarpeesta. Näin työt tulevat suoritetuksi turval­lisesti ja vaadittujen mää­räysten mukaisesti.

Yrityksille voimme tehdä esimerkiksi liiketilojen, myymälöiden ja toimistojen sähköasennukset, sekä sähköjärjestelmien ja -laitteistojen huolto- ja korjaustyöt. Kerro meille sähkötyön tarpeesta - me hoidamme toteutuksen.