Sähkösuunnittelua ammattitaidolla
Turku & Etelä-Suomi

Kun tilaat sähkösuunnitelman meiltä, varmistat itsellesi onnistuneet ratkaisut, joissa on huomioitu laatu, kokonaiskustannukset, käyttöikä ja mahdolliset tulevat muutostyöt.  

Sähkösuunnittelu

Teemme vuosien kokemuksella sähkösuunnittelua niin pientä kuin suurtakin urakkaa vaativiin kohteisiin. Toteutamme suunnitelmia esimerkiksi omakotitaloihin ja kesämökkeihin.

Toimenkuvaamme kuuluu sähkösuunnittelu JCAD-ohjelmalla, valaistussuunnittelu sekä sähkön käyttöönottotarkastukset. Jokainen työ toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta pystymme vastaamaan tämän tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. 

Oikeaoppista sähkösuunnittelua asiakkaan toiveet huomioiden

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää - palvelemmekin jokaista asiakastamme työn kohteesta ja suuruudesta riippumatta heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Pitkä alan kokemus takaa, että jokainen urakka suoritetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti haastavissakin kohteissa. 

Meiltä saat laadukasta palvelua jo heti rakennushankkeen alusta lähtien. Informoimme sinua työn kulusta pitkin projektia ja pidämme huolen sovituista aikatauluista.